Inbakeren

SwaddleMe is Engels voor inbakeren. Als je je vermoeide baby op het juiste moment inbakert, zal hij in slaap vallen.

shop now   

Volg ons op Facebook

Aliqua animi lorem facere. Minus dolorem? Consequatur. Ultricies nemo officiis! Cupidatat voluptatem occaecat tempus etiam? Eum. Soluta taciti, wisi proident. Convallis dapibus accusantium sapien! Tristique minima veritatis? Aperiam molestiae nullam? Habitasse voluptatem quisque sociosqu lectus.

  fa-facebook-square  

Nachtlampjes

De meeste kindjes vinden het niet prettig als alles om hen heen donker is. Schildpad Gus is het lichtgevende vriendje dat jouw kindje helpt te slapen! Stel de timer en de helderheid van het licht in en dit BabyZoo nachtlampje gaat automatisch uit.

Ga naar de productpagina 

Haarwaskap 3 kleuren met baby

  

Douchekap

Heeft jouw kindje ook een hekel aan water in het gezicht en in de oren? Deze douchekap maakt van elk badmoment een feestje! De douchekap is gemaakt van flexibel zacht materiaal.


  

Baby Shower Glove

Het is heerlijk om samen met je baby te douchen. Het versterkt de band tussen ouder en kind en je baby raakt al op heel jonge leeftijd vertrouwd met water. Wat het alleen lastig maakt, is dat een baby onder de douche erg glibberig is. 

Kindermes KiddiKutter blauw

  

Kiddikutter 

Het kindermes de kiddikutter is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar die zelf veilig eten willen snijden. Het mes gebruik je voor alles waar je normaal een scherp mes voor gebruikt. Voordeel: Je snijdt niet in je vingers.


Laatste Review

Tamara van de Sluis

Vandaag mes binnengekregen. Ik vroeg me af of je echt hiermee goed kan snijden. En ja dat kan. Mijn kleine man van 3,5 heeft snacktomaatjes gesneden en voorgekookte aardappelen. Daarna nog komkommer. Hij vond het geweldig. Hij vindt het zo leuk om mama te helpen in de keuken. Met dit mes wordt het gezelliger om te helpen..

EZPZ Happy Mat

De EZPZ Happy Mat is een placemat en bord ineen. Spelen met je bord en dus ook knoeien wordt ineens een stuk lastiger. De placemat zuigt zich vast aan de tafel of het blad van de kinderstoel, waardoor de Mat op zijn plaats blijft. Makkelijk af te spoelen onder de kraan of in de vaatwasser. Vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers.