Knoeien hoort erbij

Knoeien hoort erbij

Knoeien hoort erbij als je een peuter hebt. Zeker bij een peuter van één of twee jaar is het nodig om ervoor te zorgen dat je kind kan kliederen en knoeien zonder dat alles vies wordt. De EZPZ Happy mat is een placemat en bord ineen. Spelen met je bord en dus ook knoeien wordt ineens een stuk lastiger. De placemat zuigt zicht vast aan de tafel of het blad van de kinderstoel, waardoor de mat op zijn plaats blijft. Super handig toch?

Hoe maak je het gezellig aan tafel?

De maaltijden vormen een sociaal gebeuren voor jouw en je kindje(s). Zorg ervoor dat alles klaar is voordat je kind aan tafel komt. Hierdoor hoeft de peuter nooit lang te wachten en kun jij je aandacht richten op je kind richten. Daarnaast kun je de tafel leuk en uitnodigend op dekken. Regels en tafelmanier zijn belangrijk, maar zorg ervoor dat je een paar duidelijk regels stelt. Deze regels dienen aan te sluiten op de leeftijd van je kind. Verwacht niet teveel van je kind en zorg dat de regels haalbaar zijn. Dit bevordert de sfeer aan de tafel. En wat is er nou leuker dan complimentjes krijgen? Het is goed om je kind complimentjes te geven voor positieve dingen die je aan tafel ziet gebeuren. Daarnaast is het verstandig om vaste tijden aan te houden voor de maaltijden. De laatste tip die wij mee willen geven is je kind leert van jouw voorbeeld. Eet daarom zo veel mogelijk samen met je kind.

Kinderbestek

Wilt jouw kleintje al eten met bestek of moet jij je kindje hier nog bij helpen? Kidsgemak heeft superhandige kindermessen en -vorken waarmee je de kleine makkelijk eten kunt geven, of waarmee ze zelf op een veilige manier kunnen leren eten en snijden. Bekijk de pagina kinderbestek voor alle mogelijkheden.

Sommige kleine kinderen zijn lastige eters, maar met de eetborden van EZPZ wordt eten een stuk leuker. Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten? Volg ons dan op Instagram: Kidsgemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *