Hulp bij het inslapen

Slapen

Veel kinderen hebben wel is problemen met inslapen. De Zazu knuffel zorgt ervoor dat je kindje tot rust komt. Dit levert een win-win situatie op voor jou meer slaap en een tevreden kindje.

Goede nachtrust

Een goede nachtrust is belangrijk, voor zowel de ouders als het kind. Een slaapprobleem wat bij veel kinderen voorkomt is inslapen (afscheid nemen van de dag). Je kunt je kind helpen om zelfstandig in slaap te vallen, zoals door de omstandigheden die het inslapen te bevorderen. Hieronder lees je een aantal tips om dit te verbeteren:

  • Vertel je kind een halfuur van te voren dat hij/zij zo naar bed gaat. Rust en ontspanning zijn erg belangrijk om goed in te kunnen slapen.
  • Ga altijd na of er geen lichamelijke klachten zijn bij je kind. Dit kan een reden zijn voor het niet in slaap komen.
  • Iets warm kan helpen om je kind te laten ontspannen, zoals een warme douche of een beker warme melk.
  • Praat met je kind om er achter te komen wat hem/haar bezig houdt. Wellicht wilt het kindje ergens over praten.
  • Zorg voor een prettige plek om te slapen. Denk hierbij aan een frisse slaapkamer, geen zware dekens, makkelijke nachtkleding, niet te donker of juist te licht.

Heb jij als ouder de bovenstaande punten al geprobeerd, maar blijft het gewenste effect uit? Dan kan de Zazu hartslag knuffel uitkomst bieden. De Zazu hartslag knuffel is niet alleen een super lief en zacht vriendje. Door middel van het nabootsen van een hartslag worden kinderen rustig. De knuffel heeft bewezen een rustgevend effect te hebben op kinderen.

Dierenvriendjes

Je hebt Dex het lieve hondje, maar houdt je kind meer van een ezeltje of lammetje? Dan zijn er de dierenvriendjes Don en Liz. De knuffels zijn lieve vriendjes voor je kindje. Het kalmeert en troost je kindje wanneer het onrustig is en niet in slaap komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *