Douchen met je baby

Baby Shower Glove

Met je baby onder de douche gaan is best een uitdaging. Je wilt niet dat er iets met je kindje gebeurd en daarom is de Baby Shower Glove ontwikkeld. Speciaal om ervoor te zorgen dat je veilig met je baby onder de douche kunt staan.

Douchen met je baby

Samen met je baby douchen is misschien een beetje spannend, maar ook een mooi, intiem moment. Niet alleen voor jou, maar ook voor je baby. De meeste baby’s vinden het warme water en huid-op-huidcontact namelijk heerlijk en worden er helemaal ontspannen van. Het versterkt de band tussen ouder en kind en je baby raakt al op heel jonge leeftijd vertrouwd met water. Let er wel op dat je de douchestraal, zeker in het begin, niet direct op het hoofdje richt. Bouw het langzaam op. Wat het alleen lastig maakt, is dat een baby onder de douche erg glibberig is. Om meer grip op je kind te hebben, heeft Invented 4 Kids™ de Baby Shower Glove ontwikkeld, een speciale handschoen die je onderarm grotendeels bedekt

Werking speciale handschoen

Je gaat samen met je baby onder de douche staan met je Baby Shower Glove om je arm. De handschoen is voor zowel de rechter- als linker arm geschikt. Zodra de Baby Shower Glove nat wordt, plakt de speciale badstof van de handschoen aan je arm en wordt je hele onderarm stroef. Zo heb je beter grip op je baby als je onder de douche staat.

Tips om veilig te douchen met je baby

1. Zorg ervoor dat je met z’n tweeën bent. Hij of zij kan je helpen de kleine aan te geven en aan te nemen. Het kan namelijk glad zijn in de badkamer. Is er niemand in de buurt? Dan kun je naast de douche een babybadje neerzetten. Je kunt de kleine dan ook makkelijk pakken en weer neerleggen.

2. Zorg voor een fijne temperatuur in de badkamer.

3. Laat de ander pas de baby aangeven als de temperatuur van het water goed is.

4. Je kindje kan glibberig worden door de doucheproducten. Houd hier rekening mee. De handschoen Baby Shower Glove zijn verkrijgbaar om te zorgen dat je meer grip hebt. Je hoeft zo niet bang te zijn dat je de kleine laat vallen.

5. Sla direct na het douchen een handdoek bij je kindje om, zodat je afkoeling voorkomt.

Soorten Baby Shower Glove

Ben jij enthousiast geworden over de Baby Shower Glove? Bestel hem dan nu op de website. De Baby Shower Glove is er in vier verschillende soorten, namelijk: Beaver (roze), Penguin (blauw), Seal (grijs) en Little Swan (groen)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *