De wasbare zwemluier voor volop zwemplezier!

Loedermoeder met een reden

In Nederland kunnen we al een aantal weken genieten van een prachtige zomer. Daarnaast is overal de zomervakantie begonnen waardoor iedereen erop uit trekt naar de meest zonnige bestemmingen. Heerlijk natuurlijk om onbezorgd te genieten van uw zonvakantie. De wasbare zwemluier zorgt ervoor dat u ook tijdens het zwemmen onbezorgd kunt genieten.

Kleine kinderen vinden het heerlijk in het water. Een zwemluier is een luier speciaal om mee te zwemmen. Waar normale luiers zich helemaal volzuigen met vocht, zwellen zwemluiers minder op. Hierdoor kan je baby heerlijk spetteren in het water zonder dat de luier te zwaar wordt of afzakt. De zwemluier zorgt er daarnaast voor dat ongelukjes binnenboord blijven, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je opeens iets in het water ziet drijven.

Voordelen wasbare zwemluier

De wasbare zwemluier is vergelijkbaar met een luier, maar dan met het uiterlijk van een echte zwembroek. Een wasbare zwemluier heeft elastiek zodat het mooi aansluit op het lijfje van uw kleine. De meeste wasbare zwemluiers bij Kidsgemak zijn door drukknopen verstelbaar, waardoor ze een tijdje meegaan. Wel zo handig!

Een ander groot voordeel van de wasbare zwemluier, is dat je hem na een wasbeurt opnieuw kan gebruiken (de naam zegt het al). Daarmee is dit dus een stuk duurzamer dan je baby elke keer een nieuwe zwemluier aantrekken.

Tip

Omdat zwemluiers gemaakt zijn van niet-absorberend materiaal nemen ze in principe geen urine op, of hooguit een klein beetje. Het is daarom verstandig om de zwemluier niet al thuis aan te trekken, maar pas als je in het zwembad bent.

Wil je lekker gaan zwemmen met jouw kindje, maar is je kleine nog niet zindelijk? Met de leuke wasbare zwemluier van Kidsgemak staat niets meer in de weg voor een dag vol spetterplezier!

De zwemluier zorgt ervoor dat je zorgeloos met je kindje kunt zwemmen! zwemmen! Kidsgemak heeft verschillende zwemluiers in het assortiment. Zoals de zwemluier hartjes, zwemluier kleurtjes en de zwemluier ananas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *