Terug naar home

Betalen

Je kunt op diverse manieren betalen:

  1. Via iDEAL > Dé manier om veilig en snel te betalen. iDEAL werkt via de vertrouwde omgeving van internetbankieren. De betaling gaat eenvoudig én snel. Na afronding van het betaalproces raden wij je aan weer terug te keren in de winkel middels een hiertoe aangereikte drukknop. Hierdoor weten wij dat jouw betaling succesvol is afgerond en kunnen wij de bestelling gereedmaken voor verzending. Betalen via iDEAL is helemaal gratis. Wij berekenen de betalingskosten niet aan je door. Een bijkomstig voordeel is dat jouw betaling direct wordt verwerkt zodat wij ook sneller jouw bestelling in behandeling kunnen nemen!
  2. Overboeking > Je kunt ook kiezen voor een betaling via een zelf te regelen overboeking van jouw rekening naar onze rekening bij de Rabobank IBAN:NL21RABO0330165852. Doordat het geld bij overboekingen doorgaans enige tijd onderweg is kan de levertijd wat langer zijn dan bij de onder 1. genoemde betaalmogelijkheid. Vergeet niet het ordernummer te vermelden bij deze betaling.
  3. PayPal of CreditCard > Daarnaast kun je betalen via PayPal of CreditCard. Wij berekenen de betalingskosten niet aan u door.